Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

Halálos áldozata is volt egy családi házban kitört tűznek karácsonykor

Halálos áldozata is volt egy családi házban kitört tűznek karácsonykor
EGY EMBERT MEGPRÓBÁLTAK KIHOZNI A TŰZOLTÓK DE MÁR KÉSŐ VOLT

December 25. Péntek este Mezőberény. Egy családi házban a Budai Nagy Antal utcában tűz ütött ki. A tűzoltók beszámolója szerint három helyszínről a békéscsabai, mezőberényi és szeghalmi tűzoltók vonultak ki a helyszínre ahol egy embert kihoztak az égő épületből de már csak a halál beálltát és okát tudták megállapítani.

Mindezek után a tűzoltók eloltották az épületet.

Karácsony első napján 108 segélyhívás érkezett, összesen 20 tűzesetnél és 60 műszaki mentésnél kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak.

Többek között Keszthelyen, a Verébhegyi úton is kigyulladt egy családi ház, itt a keszthelyi és a pacsai, míg Pécsett, ahol a Búzakalász utcában égett egy lakóházzal egybeépített kazánház, a pécsi tűzoltók fékezték meg a lángokat. Pócspetriben berendezési tárgyak gyulladtak meg egy Kossuth utcai lakóház egyik szobájában, a tüzet a nyírbátori és a baktalórántházi tűzoltók oltották el.

Forrás: index.hu Kurkó Gyula cikke

Hírek Galéria

Image #5
DominikX8 december 27 2020 1,113