Notice: Query Error: INSERT INTO fusioncbmwn_errors ( error_level, error_message, error_file, error_line, error_page, error_user_level, error_user_ip, error_user_ip_type, error_status, error_timestamp ) VALUES ( :level, :message, :file, :line, :page, '0', '3.235.176.80', '4', '0', '1653168214' )
Stack Trace: #0 /home/-www/domivill.hu/htdocs/civisfire_hu/includes/classes/PHPFusion/Database/Driver/PDOMySQL.php(67): PDOStatement->execute() #1 /home/-www/domivill.hu/htdocs/civisfire_hu/includes/classes/PHPFusion/Database/AbstractDatabaseDriver.php(312): PHPFusion\Database\Driver\PDOMySQL->_query('INSERT INTO fus...', Array) #2 /home/-www/domivill.hu/htdocs/civisfire_hu/includes/classes/PHPFusion/Errors.php(156): PHPFusion\Database\AbstractDatabaseDriver->query('INSERT INTO fus...', Array) #3 /home/-www/domivill.hu/htdocs/civisfire_hu/includes/error_handling_include.php(39): PHPFusion\Errors->setError(1024, 'Query E in /home/-www/domivill.hu/htdocs/civisfire_hu/includes/classes/PHPFusion/Database/Driver/PDOMySQL.php on line 71
Hírek: Halálos áldozata is volt egy családi házban kitört tűznek karácsonykor - CÍVIS ALARM KFT

Halálos áldozata is volt egy családi házban kitört tűznek karácsonykor

Halálos áldozata is volt egy családi házban kitört tűznek karácsonykor
EGY EMBERT MEGPRÓBÁLTAK KIHOZNI A TŰZOLTÓK DE MÁR KÉSŐ VOLT

December 25. Péntek este Mezőberény. Egy családi házban a Budai Nagy Antal utcában tűz ütött ki. A tűzoltók beszámolója szerint három helyszínről a békéscsabai, mezőberényi és szeghalmi tűzoltók vonultak ki a helyszínre ahol egy embert kihoztak az égő épületből de már csak a halál beálltát és okát tudták megállapítani.

Mindezek után a tűzoltók eloltották az épületet.

Karácsony első napján 108 segélyhívás érkezett, összesen 20 tűzesetnél és 60 műszaki mentésnél kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak.

Többek között Keszthelyen, a Verébhegyi úton is kigyulladt egy családi ház, itt a keszthelyi és a pacsai, míg Pécsett, ahol a Búzakalász utcában égett egy lakóházzal egybeépített kazánház, a pécsi tűzoltók fékezték meg a lángokat. Pócspetriben berendezési tárgyak gyulladtak meg egy Kossuth utcai lakóház egyik szobájában, a tüzet a nyírbátori és a baktalórántházi tűzoltók oltották el.

Forrás: index.hu Kurkó Gyula cikke

Hírek Galéria

Image #5
DominikX8 december 27 2020 425