Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Internet Explorer 6-nál újabb verziója.

VIDEÓ! Év végi ünnepek tűzmegelőzése!

VIDEÓ! Év végi ünnepek tűzmegelőzése!
Egy rövid tűzmegelőzési bemutatót osztunk meg az év végi ünnepek veszélyeivel kapcsolatban és hasznos tippeket!

Arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Karácsony és az Advent valamint a szilveszteri ünnepek során az emberi gondatlanság milyen nagy problémákat okozhat.

Mint ahogy az a videóban is elhangzik alapvető szabály, hogy nyílt lángot nem hagyunk őrizetlenül bármelyik helységben sem.

A katasztrófavédelem egy berendezett lakóház belsejében keltett illusztrációs céllal tüzet, amit egy elbillenő gyertya okozott. A bemutató során kiderült, a tűz nehezen terjed szét, de ha egyszer elindult útjára, igen nehéz meggátolni. Aki nem szeretne tűzoltóval találkozni, égő dolgot ne hagyjon őrizetlenül.


Vannak olyan eszközök amik jelzik a tűzesetet az ingatlanban és a riasztórendszerünkhöz integrálható! Így hamarabb tudomást szerezhetünk arról ha valami balul üt ki. Ugyanakkor jó ha minden háztartásban van legalább egy darab porral oltó. Fontos! Valakit a családban mindig utasítsunk arra, hogy hívja a 105-ös telefonszámot ami a Tűzoltóké vagy az általános 112-es segélyhívó telefonszámot!


Hírek Galéria

Image #4

0 hozzászólás

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
  • Még nem küldtek hozzászólást

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %